Tørrtrening

Jepp, selv midtvinters tar man opp den blivende hobbyen igjen.

Nå er det på tide med båtførerprøven – eller- iallfall kurset som skal lede fram til den. Etter første kurskveld ser det absolutt overkommelig ut, men jeg har hørt fra flere at det er lett å bli lurt. Eller rettere sagt: lure seg selv. Eksamen er visst litt verre enn man skulle tro.

Nåja, det gjelder bare å brette opp ermene så går det nok. Merker heldigvis at en god del av det vi var gjennom på seilkurset også er gangbar vare her, så jeg har litt drahjelp. Verste er vel i grunnen at det blir litt voldsomt med intensivkurs gjennom en hel helg. Men det skal visstnok være effektivt så da så. Dessuten merker jeg at jeg får litt nyinnsprøytet inspirasjon – jeg vil ut i båt igjen. (OK, kanskje ikke akkurat i kveld når det uler rundt hushjørnene og det er kaldt og guffent – men……lysten på sjøliv tiltar igjen etter noen uker i litt dvale.)

Men hva er det med meg og tauverk egentlig? Jeg fikser båtmannsknop og flaggstikk, men ikke søren om jeg får til pålestikk skikkelig – det roter seg til hver gang.

Én kommentar to “Tørrtrening”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: