I did it!

Der var båtførerprøven i havn. Nå fikk jeg jo høre at jeg er såpass gammel at jeg ikke hadde trengt å ta den likevel, men skitt au. Det var skikkelig nyttig å få lært litt grunnleggende navigasjon og litt om sjømerker. For der var jeg rimelig blank, gitt.

Ble jo rent morsomt å avlegge «eksamen» for for det første hadde jeg fulgt med i timen så jeg tror jeg hadde kontroll på det meste som kunne vært aktuelt å spørre om, og for det annet så fikk jeg eksakt samme oppgave som da vi hadde testen mot slutten av kurset på søndag. Dermed husket jeg jo de fleste svarene. Men i og med at jeg klarte meg greit ved første gangs test så har jeg ikke så fryktelig dårlig samvittighet – og dessuten sa jeg fra da sensor hadde rettet besvarelsen. (Fikk jo alt rett i og med at det var samme prøven.)  «Ja, men det finnes bare tre prøver av dette slaget», trøstet han, «så noen ender gjerne med å få en prøve de har vært borti før.»

Det var forsåvidt en trøst, for jeg følte meg litt snikete der jeg satt. Hadde jo aldri trodd de kom til å dele ut akkurat det oppgavearket.

2 kommentar to “I did it!”

  1. Weee!! Grattis med bestått båtførerprøve. Selv om du var gammel nok til å la være er det ganske betryggende at du gjorde det…for oss andre liksom. 😉

  2. Klart! Jeg er snill og grei – med de andre……

    Menattedetatte – ferdes ikke du mest til fjells? I så fall burde du være noenlunde trygg. Jeg trooooor ikke jeg klarer få båten lenger enn 100 m opp i fjellsia. *tenker hardt*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: