De’ va no som bærre….

Ja, det var det, ja. Det som er «bærre» akkurat nå er rett og slett finanskrisen. Man har fått permitteringsvarsel (foreløpig et generelt et), men det setter i allfall en effektiv stopper for båtplaner i 2009 med mindre verden kommer seg på hengslene igjen temmelig fort. Det tror jeg ikke den gjør. På den annen side finnes det naturligvis større problemer i kjølvannet av krisen en at en middelaldrenden…øh…nei…dame i sin beste alder ikke får kjøpt seg båt.

Det går nok bra til sist, men våren kan bli litt trang å komme gjennom.

På den positive siden så har man da fått med seg at Skipper’n ikke akter å forlate byen til sommeren heller så da er det rimelig stor sjanse for å få være mannskap i allfall. Alltids noe. Og i år kommer jeg jo tidligere i gang så da får jeg vært med på sommerseilasene også. Det er da lyspunkter.

Mine løse funderinger om å plaske litt rundt i kajakk mens jeg venter på å få «skikkelig båt» er lagt til side før jeg fikk starta på dem, så og si. Jeg har jo ikke plass. Det finnes en kajakklubb på stedet så jeg kunne meldt meg inn der og plasket rundt i ferskvann, men for det første har jeg liten lyst til klubbvirksomhet, og for det annet er det til sjøs jeg vil. (

(Og måtte pokker ta brennmanetene….)

5 kommentar to “De’ va no som bærre….”

 1. Finanskriser kan sette punktum for mange planer, men kanskje det bare blir et lite komma?

  Du kunne jo sjekke med kajakklubben om de har noen aktiviteter på sjøen. Kan være lurt med et grunnkurs før man legger i vei på de store hav, eller mindre fjorder. Og kanskje de har lagringsplass også for de som vil ut på de salte bølgene?

  Fint at skopperen holder seg i nærheten. Du får bearbeide ham så du blir sikret mannskapsstatus til våren.

  • Satser på komma ja, og ikke punktum. Tror ikke kajakklubben har mulighet for å huse en havkajakk og om de skulle ha det så ligger klubbhuset deres ved ferskvann og bilen min er ikke helt egnet for kajakk-transport.

 2. Glemte brennmanetene. kan vi ikke bare gå inn for å utrydde dem? Hvem vil savne dem i økosystemet?

  • Vet ikke, men på den annen side så finnes jo flått også – og hvem ville savne dem? Dermed er det sikkert noen (duster) som ville savne brennmanetene også.

 3. Men hadde tenkt å smiske til meg litt grunnopplæring fra kajakklubben ja. Drukning i de salte vover er det ingen fremtid i så det vil jeg helst unngå. (Har hørt om «eskimorulle» ja).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: