Plask?

Jeg tenker, og av og til får det konsekvenser.
For et par dager siden deiset det inn reklame i mailboksen min. Kajakkurs. Neste helg. I påvente av den seilbåten så kunne det være noe. Kunne i allfall prøve for å se om det er noe for meg. Jeg er jo blitt enig med meg selv om at jeg liker sjøen nå.

«Problemet» er at jeg kan ikke ha kajakk selv. Jeg bor i leilighet og jeg tror ikke naboen ville like 1 stk. kajakk stablet opp i yttergangen. I grunnen ville jeg ikke like det selv heller. Jeg ville så definitivt ikke like kajakk på verandaen (dessuten er den for kort) og i boden er det slett ikke plass. Mistenker at det å parkere på parkeringsplassen utenfor huset heller ikke ville falle i særlig god jord, så hva gjør man i så fall?

Det er en ganske aktiv kajakklubb i byen her, men deres klubbhus ligger ved en innsjø, så skal jeg melde meg inn og låne/leie kajakk der så må jeg frakte den til sjøs. Jeg har liten bil og enda mindre armmuskler 😦 .

Jeg luftet funderingene mine i lunchen i dag og det resulterte i en av de mer kreative stunder.

  • Kan du ikke leie plass i båtforeningens bygg?
  • Kan du ikke leie kajakk hos kajakklubben?
  • Hva med å leie  hos noen private?
  • Spør dem som driver med vinteropplag av båter, kanskje de kan lage en plass for kajakker. Du trenger jo ikke mye plass i bredden. (Sant nok. Dvs. jeg trenger plass, men en kajakk gjør det ikke….)
  • Kjøp en båtplass! (Yeah, right….der skal jeg jo han den vordende seilbåt, ikke sant 😉 ? Dessuten er vel det litt overkill)

Så kom forslaget som alle tente på. Firmaet vårt har en policy der man kan få støtte til «arbeid for lokalmiljøet» dersom et visst antall personer jobber et visst antall dugnadstimer. Dessuten driver flere av mine kolleger med padling. Kanskje kunne man ordne en «joint venture» mellom oss og den lokale klubben og få i stand en «sjønær» lagringsplass for den slags fartøy. Man trenger jo ikke rasende mye plass og kajakklubbens medlemmer må jo også frakte kajakkene dersom de skal ta turer på fjorden.

Ideen slo an (synd den ikke var min…) så det blir litt spennende å se. Selv kan jeg for lite om hva som behøves til å ta initiativ, og dessuten kunne det jo være greit å prøve først – før jeg engasjerer meg for mye. På den annen side – kanskje har jeg uforvarende satt i gang noe som kan komme flere til nytte?

Det blir morsomt å se om det kommer noe spin off av dette.

Én kommentar to “Plask?”

  1. Ble det noen spin off av dette? *veldig nysgjerrig*
    Kan varmt anbefale kajakkurs altså 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: