Sommermodus

OK, jeg innrømmer det – det høres litt teit ut å plassere meg på tørt land i ferien. Det er jo da alle andre plasker ut på sjøen. Men uten egen båt så blir det slik. Og i år kunne det ikke blitt annerledes.

Siden forrige innlegg så har jeg ligget på operasjonsbordet og brukt noen uker på å gro sammen. Dvs. den delen gikk greit, men når noen har rotet i ens indre så tar det litt tid å få kroppen i sving igjen, så jeg har ikke prøvd meg i det våte element siden operasjonen. Det er ikke noe særlig å hale i fall og skjøter når en beveger seg som en krabbe på tørt land og når det å sitte sammenkrøket er mildt sagt ubehagelig. Men operasjonen gikk greit og det har i grunnen rehabiliteringen gjort også, så jeg er i prinsippet snart i gang igjen.

I praksis tar det litt lenger tid.

Det er jo ferie og lokalregattaen tar pause midt på sommeren når folk er vekk likevel. Dermed – ingen seiling. I og for seg like greit, for jeg skal jo på ferie selv også 😉 . Dette året blir det først en tur til Sverige og deretter en uke med familiebesøk. Mye farting rundtomkring altså. Ble jo litt rot med hele ferieopplegget da den operasjonsgreia meldte seg på banen, så jeg måtte endre fra min opprinnelige ferie. Dermed får jeg bare drøyt 2 uker denne gangen, men skal til gjengjeld ta en liten uke i august også.

Med tanke på den så er det litt surt at jeg fremdeles er båt- og båtplassfri. Kunne godt vaket utpå sjøen i fint vær i noen  varme augustdager. (Og jeg innrømmer at jeg maler det rosenrødt, for det kan jo like gjerne bli høljeregn og kaldt …)

2 kommentar to “Sommermodus”

  1. Kva tid kjem du på ferietur frå Kvardagsland til Helgeland?

  2. Ja det kan du spørre om. Som du ser av neste innlegg har jeg nå vært en tur på ferie, men setter kursen mot Helgeland i helga. (Man er vel der bare i helgene, ellers ville det ikke vært noe helgeland?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: