Fremdeles ferie

Så har man da begynt ferielivet og har vært en tur på svenskekysten – nærmere bestemt Öland. For det meste holdt vi oss på land, men siden hotellet lå like ved småbåthavna og vi fartet litt rundt så var det rikelig anledning til å slå fast at båtliv finnes også i Østersjøen. Jeg gikk riktignok ikke amok ved båthavna, men fikk et fint oversiktsbilde av hvite seil mot blått hav.

"Blått hav så langt du ser"

"Blått hav så langt du ser

Men ikke nok med at det var båter på sjøen, jeg klarte jammen å finne en i himmelen også. Riktignok ferdes vel ikke «Den flyvende hollender» i disse nordlige farvann, men når man ser skyformasjoner som disse så kan man jo begynne å lure. Den mangler sagtens master og rær, men samtidig så sier jo legenden at båten gikk under, så kanskje mastene gikk med?

"Den flyvende hollender"?

"Den flyvende hollender"?

Uansett var det en flott solnedgang 😉

Når man beveger seg nordover langs Ölands kyst så kommer man før eller senere til et sted med artige steinformasjoner. Dette kalles «Neptuns hage». Vi fikk tilfeldigvis øye på de rare steinene gjennom bilvinduet og da vi både så et skilt, samt en biloppstillingsplass måtte vi jo bare ut og se hva dette var for noe rart. Utrolig hva naturen klarer å lage i stand.

Neptuns hage

Neptuns hage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: