På befaring

Jah, så er det skjedd. Jeg har sett en båt som frister nok til at jeg har lyst til å se på den, så nå er jeg på langfart i fremmed by. Båten lå nemlig ikke akkurat i nabobygda… Men det er OK, for jeg har hatt hyggelig kveld på besøk hos venninne som bor i nærheten av der båten ligger så jeg tok kombitur. Del 1 : Besøke venninne, del 2: se båt.

Det er vel ikke sikkert det blir kjøp for jeg øyner en del praktiske problemer. Den har ikke rullefokk og det bare MÅ jeg ha skal jeg ha sjans til å bruke den alene. Aller helst burde jeg ha selvslående fokk. Har vært i kontakt med firma som kan bygge om, men de har enda ikke klart å gi meg en ca. pris en gang, så jeg svever litt i det blå. Er det virkelig så vanskelig å oppgi en høyst uforpliktende prisantydning pr, mail når de vet hvilken båttype og størrelse det er snakk om ? Tydeligvis. Men jeg kan bare ikke bruke arbeidstida på den slags telefoner og jeg trenger virkelig ikke å diskutere finere detaljer når jeg bare er interessert i å få en idé om hvorvidt dette vil koste meg 10 000 eller 20 000 kr. Eller noe midt i mellom. Eller….eller….

Og så er det transport. Har funnet firmaer som gjør det og grove prisoverslag tilsier 10 – 15 000 der også. Så vi får se. I allfall skal jeg se båt  i morgen. *spent* Den ser veldig bra ut på bilder, men bilder kan bedra. Håper bare jeg huske å stille noenlunde intelligente spørsmål. Jeg er en elendig «spørrer» av natur og angrer ofte på spørsmål som ikke ble stilt.

Uansett blir det ikke handel de første ukene for jeg skal snart på ferie og vil ikke forplikte meg før den er over ettersom det blir en del styr med frakt og ombygging, men ligger den der enda når ferien er over og den ellers ser bra ut så…..tja….

Skal ha verdivurdering av hus over helga så jeg kan få gjort om boliglån til fleksilån. Banken anbefalte det og jeg tror gjerne det er en lur løsning. Har en god del i egenandel, men med båtkjøp og ombygging og flytting så er det greit å ha «onkel banken» i beredskap. Jeg vil nemlig ikke tømme bufferkonto helt i fall vaskemaskina skjønner hva jeg driver med. Som kjent dør alle elektriske innretninger på tidspunkter der det er knapphet på konto.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: