Spennende

Ojoj, dette er spennende. Et par dager etter jeg kom hjem fra besiktigelsestur så kontaktet båtselger meg og tilbød at han og en kamerat kunne seile båten til et sted ca. halvveis mellom oss, så kunne jeg overta der. Det frister, for jeg vet jeg har mulighet til å få noen som er litt mer seilvante enn jeg selv til å være med å hente. Dermed ble jeg med ett 10 000 penger rikere. (Penger spart, er som kjent penger tjent.)

Det ser også lyst ut for finansiering. Sjekket verdi av leiligheta mi i forrige uke og fikk vite at den hadde steget betraktelig i verdi siden jeg kjøpte. Har jo ogå betalt bra ned på lånet så dermed tenker jeg det skal gå greit å få «byttet» lånet i et fleksilån, Kjekt å ha til rådighet i fall det kommer uventete større utgifter.

Akkurat nå er jeg på tur, men har lovt selger å gi klar beskjed når jeg kommer hjem igjen. Ville ikke risikere å «forlove» meg på det vis at jeg ikke fikk finansiering i orden og dessuten vil jeg ha kontakt med seilfirmaet som kan bygge om forseilet for meg. De er trege til å svare på telefon, så jeg trenger visst et par  ukers ferie for å få kontakt med dem….

Får bare håpe ikke det dukker opp noen annen kjøper før jeg er tilbake igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: